Selecteer een pagina

Privacy

Verzenden & retourneren

Verzendkosten
Alle verzendingen gaan via postNL. Verzendkosten voor een brievenbuspakket zijn €4,25. Grotere bestellingen worden verzonden als pakket incl. Track & Trace en kosten €7,25. Boven een besteding van €100,- zijn de verzendkosten gratis.

Levering
The Inksane Corner streeft ernaar om alle bestellingen binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Sieraden op bestelling proberen we altijd binnen 7 dagen te verzenden. The Inksane Corner is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte artikelen door PostNL.

Retourneren
Wanneer je niet tevreden bent met je bestelde item(s) en je wilt het (deels) retourneren, maak dan gebruik van de retourbon die is meegestuurd. Je kan deze retourbon ook hier downloaden. Ook kan je contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@inksane.nl onder vermelding van je ordernummer. Het product dient niet gedragen en in goede staat te zijn. Ook dient het pakket binnen 8 dagen terug gezonden te worden en zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor rekening van de klant. Sale items en op bestelling gemaakte sierraden kunnen niet geretourneerd worden. 

Follow us!

Volg ons op
Social Media