Selecteer een pagina

Afspraak maken

Bio & portfolio

Verzorging

Voorwaarden

Afspraak maken

Book now!

De tattoo agenda van Kara is open.

Wil je een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar tattoos@inksane.nl met daarin de volgende informatie:

• Wat voor tattoo wil je hebben?
• Waar moet de tattoo komen?
• Hoe groot mag het worden?
• Op welke dagen en tijden kan je?
• Stuur eventueel voorbeeld foto’s mee 

Liefs, Kara

About Me

Wie ben ik ?

Mijn naam is Kara Inksane en toen ik 17 jaar oud was ben ik begonnen met tatoeëren. Ik zag het, wilde het ook proberen en ben nooit meer gestopt! Sinds 2017 heb ik mijn eigen studio en zijn we kort geleden verhuisd naar een nieuwe locatie waar ik me helemaal thuis voel.

Tot op de dag van vandaag kan ik me geen leuker beroep bedenken. Het is zulk dankbaar werk en ik ben dan ook heel dankbaar dat ik dit beroep mag en kan beoefenen.

Je kan bij mij terecht voor fijne lijntjes en zachte schaduw. Qua stijlen hou ik van mandala’s, bloemen en al wat je terug kan vinden in mijn portfolio. Voor mijn meest recente werk kan je terecht op:

Facebook | Instagram

Take care

Verzorging van je tatoeage

1. Als je net een tattoo hebt laten zetten haal je na 2 tot 4 uur de folie van je tattoo af en spoel je het schoon met lauw water. Een beetje zacht wrijven met je hand mag.
2. Dep je tattoo droog met een schone handdoek of tissue.
3. Smeer je tattoo daarna dun in met Bepanthen beschermende zalf of Calendulan zalf. Hou dit smeren ongeveer een weekje vol, 3 tot 4 keer dunnetjes per dag. Dit voorkomt korstjes.

Draag over je tattoo altijd schone kleding (geen wol of andere pluizige stoffen). Zorg ervoor dat je tattoo vrij blijft van elastiek zoals: sokken, bh-bandjes of onderbroeken. (Het beste is om er geen kleding over te dragen, hoe meer frisse lucht hoe beter.)

Laat niemand met zijn vieze vingers aan je verse tattoo komen en was ook eerst je eigen handen voordat je je tattoo insmeert. Dit is zeer belangrijk, zeker de eerste week!

Je mag 3 weken niet zonnen, zwemmen of in bad of in de sauna. Douchen mag natuurlijk wel maar niet te lang en heet en smeer je tattoo dan voor het douchen dun in zodat je tattoo een beetje waterafstotend.

Aan het eind van het douchen was je jouw tattoo voorzichtig mee met alleen water. Vervolgens doe je je tattoo na het douchen weer droogdeppen en dun insmeren.

De eerste nacht zal je tattoo nog wat afgeven, daarom adviseren wij om voor het slapen gaan een nieuwe folie over je ingesmeerde tattoo te doen. Zo kan de zalf ’s nachts goed intrekken en zit ook je beddengoed niet helemaal onder de vlekken.

Het kan zijn dat je tattoo na een paar dagen gaat jeuken, dat betekent dat je tattoo aan het genezen is. Dun insmeren verlicht vaak de jeuk en je mag vooral niet krabben aan je tattoo!
Na ongeveer 1 week zullen er dunne velletjes van je tattoo af komen en is hij voor het grootste deel genezen.

Na een maandje is de tattoo vaak volledig tot rust gekomen. Kijk hem dan even goed na. Mocht je een plekje zien wat nog even bijgewerkt moet worden, mail dan even naar de winkel voor een bijwerk afspraak. Dit kost niets de eerste keer en hoort bij de service.

Need to know

Voorwaarden

1. Wij tatoeëren vanaf 18 jaar.
2. Vanaf 16 jaar, alleen met toestemming.
3. Aanbetalingen zijn verplicht.
4. Aanbetalingen kunnen variëren van €20 tot €100, afhankelijk van de tattoo.
5. We sturen gèèn herinneringen voor de aanbetalingen. Deze moet binnen 1 week na het maken van de afspraak betaald worden, anders komt je afspraak automatisch te vervallen.
6. Je kan je afspraak annuleren of verschuiven tot 3 dagen voor de afspraak met behoud van je aanbetaling. Doe je dit op korter termijn of kom je niet op je afspraak, dan vervalt je aanbetaling.
7. Het bijwerken van je tattoo is de eerste keer gratis, mits binnen 6 maanden.
8. Al het contact over de tattoo en/of het ontwerp gaat via e-mail.
9. Als je te laat komt wordt alsnog het afgesproken bedrag gerekend.
10.
Je mag niemand mee nemen naar je afspraak. Alle sessies zijn 1 op 1.

Aanbetalingen
Een afspraak is pas definitief wanneer de aanbetaling ontvangen is binnen 1 week na het maken van de afspraak/afspraken.
Als je meerdere afspraken hebt, doe je eenmalig een aanbetaling. Deze schuift steeds alle afspraken door en wordt dus pas verrekend op de laatste afspraak.

Verzetten of afzeggen
Uiteraard kan je een afspraak verzetten of annuleren met behoud van je aanbetaling, mits je dit uiterlijk 3 dagen voor je afspraak doet via e-mail. Hierdoor hebben wij nog tijd om een andere klant in te plannen. Doe je dit op korter termijn, op het laatste moment of ben je je afspraak vergeten? Dan vervalt je aanbetaling.

 

Cadeaubonnen
Inksane Cash cadeaubonnen kunnen gebruikt worden als aanbetaling bij het maken van een afspraak, of als betaalmiddel op de dag van de afspraak. Ze zijn vanaf de dag van aanschaf 1 jaar geldig. Is je bon bijna verlopen maar heb je wel al een afspraak staan? Laat dat dan even weten in een e-mail.

 

Follow us!

Volg ons op
Social Media